Träningshelger

Det var längesen det skrevs något här på bloggen. Men det betyder inte att Agildes ligger på latsidan för det. Träning och träffar sker titt som tätt såklart, både inom agildes regi och utanför.

Först några bilder från vår kennelträningshelg i Lydnad och Freestyle som Kristin och Sandra höll i, som vi hade i februari i Rikstens inomhusträningshall . Tack snälla Sandra och Kristin för att ni arrangerade denna helg för alla oss. Underbart att det blev fullsatt med hundar o dess ägare, så skoj och lärorikt:

Klicka på bilden nedanför för att komma till flera bilder som togs under helgen:

Bild

Förra helgen hade vi en träff med tema Rallylydnad, då hyrde vi inomhushallen igen och hade en trevlig dag i rallyns tecken. Alltid lika trevligt att träffas och se teamen arbeta så fint tillsammans oavsett aktivitet. Tyvärr så har jag inga bilder, men några foton blev tagna så det kanske dyker upp snart.

På söndagen så bjöd Kristin, Hanna och Linda in sig själva till mig och Steffen (som är nyinflyttade i Gnesta) för att ha jaktträning i våran skog, nu när snön har börjat förvinna lite. Även Ninni, Micke och Elina hängde på. Det blev en fin dag med sol och döda änder som kastades i skogen. Våra grannarna måste ha tänkt att vi är lite knäppa, men det är bäst att de vänjer sig på en gång 🙂 Vi la upp det som ett prov, vilket är väldigt nyttigt. Gud va jaktträning är galet kul. Så nu hoppas vi på att sjön tinar upp snart, så träningen kan fortsätta på vatten också, så vi kan få till en större jaktträningsdag snart!

Holly and

Holly (Agildes Surprise Prix d’Hobbe) apporterar in anden

Annars så håller vi tummarna på att det växer valpar i Qinsis mage. Sen är det otroligt spännande att se när Molly startar att löpa, jag är så nyfiken och förväntansfull på Mollys förväntade småttingar, för hon är b.la. en sån underbar, trygg och enkel tjej framförallt som arbetshund.

Så det blir troligen babyboom här på Agildes i sommar/höst.

Vårliga (men kyliga) hälsningar Helena-Agildes

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s