Agildes Treasure Heracles ”Noah”

Hej!

Här kommer en hälsning från Nyköping, där herr brun (numera Noah) från Neas kull är bosatt.

Nu är det snart två veckor sedan vi hämtade vårt lilla yrväder. Det är intensiva dagar här hemma i Nyköping med bus, lek, träning, mat mm. och även många nya intryck för lilla Noah. Bilar och andra fordon var riktigt läskigt de första dagarna! Men det går bara bättre och bättre för varje dag. Att gå i koppel var inte heller så populärt men med mycket visslingar och lockande med gotta så har även det börja flyta på bra. Matlusten är stor på den lilla krabaten, han äter upp alla sina måltider utan problem! Det är nästan så att man tror han vill äta upp oss också med allt nafsande.. händer är extra gott 🙂 

Noah bor tillsammans med mig (Josefine), Jonathan och Kira (vår två-åriga chihuahua/papillon). Kira agerar lite mamma till honom ibland, då han blir lite för busig i hemmet. Men väl ute i skogen, då de får springa fritt så blir det gärna mycket bus mellan de två. 

Att träna lilla Noah går riktigt bra. Det märks att han är en smart hund och kommer från en bra kull, med underbara uppfödare. Vi är riktigt glada att vi har fått Noah till vår lilla familj! Vi ser fram emot att träffa fler valpköpare och bli med i ert härliga gäng! 

Här kommer lite bilder på den otroligt fina Agildes Treasure Heracles ”Noah”:

Bild

Bild

Bild

Bild/Josefine, Jonathan, Kira och Noah 🙂

 

 

Annons

2 tankar på “Agildes Treasure Heracles ”Noah”

  1. Vilka härliga bilder på hela gänget ! Det ska bli så kul att få följa era äventyr i framtiden ! Underbara bilder !!!

  2. Fina ord ni skriver, det värmer!!! Han ser ut att ha det underbart hos er. Fina bilder på den lilla familjen 🙂 Ska bli så kul att följa er på era äventyr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s