Agildes Treasure Freyja ”Freyja”

Här kommer det en hälsning från Kumla och från fröken GUL, som numera lystrar till namnet Freyja. Ja, det är ETT av namnen hon har, NEJ – sötnos – valpusling – skithund – älskling – AJ. Allt beroende på vilket humör hon är på . De som gett henne alla dessa fina namn är dels matte, dvs Britt-Marie, husse Håkan och Håkans 15-åring Rasmus.
Tänk att det redan är 10 dagar sedan hon kom in som ett yrväder i våra liv. Naturligtvis har det varit intensivt, det är mycket som en liten valp ska vara med om första gången. Det är ju bland annat bilåkning längst bak i buren (trist), promenader i koppel (rätt kul men lite otäckt med alla bilar som kör förbi), dammsugning, gräsklippning, prasslande presenningar hos grannen mm mm. Men samtidigt är det så underbart när hon kommer farandes och vill gosa… Freyja är väldigt duktig på att dressera sina tvåbenta, vi sitter numera mer ofta på golvet och ägnar oss åt henne än sitter i soffan. Lite ”ordning och reda-saker” har damen dock fått börja med – sitta ner och vänta på varsågod innan maten, sitta vid dörren när vi ska gå ut och när vi kommer in, ligga på rygg och försöka slappna av, bli kammad och borstad och klorna klippta, lite följaövningar och sen naturligtvis komma när vi ropar.
Nu har vi precis kommit hem från en tur till skogen, där vi tränade bland annat kontakt. Det gäller att hålla sig nära matte, annars försvinner hon ju…..
Försökte få in några bilden, men det ville sig inte riktigt :-(. Hänvisar istället till bloggen där ni kan följa våra äventyr: http//putta.bloggplatsen.se
/Britt-Marie, Håkan, Rasmus och Freyja

Annons

1 tanke på “Agildes Treasure Freyja ”Freyja”

  1. Haha det låter som att ni har många duktiga tränare hemma hos er, Freyja verkar ha väldigt bra pli på er 🙂 Det ska bli kul o spännande att få följa er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s