Träning och Syskon bus ur Kull 2

Idag Kom Kristin Moira och Tilda på besök i Råcksta. Vi började med lite träning då vi haft svårt med apporteringen och ja, Z var på en helt annan planet och BORTSKÄMD som jag är händer detta väldigt väldigt sällan. Han brukar ta igen sig och vi avslutar med fantatsika avslut, MEN idag, var han inte med alls, men jag fick många bra tips och nu ska vi börja jobba ännu mera med shaping med lilleman just i apporteringen.
Och som vanligt blir jag lika farsinerad och inspirerad av att se Kristin och Moira träna.
Förövrigt så vare hur mys som helst att träffas igen, det var alldelse för längesen och syskona bill och bull vart ju överlyckliga, dom två har alltid haft någon speciell kemi mellan varandra, dom är lika både till sätt och utseende och dom har exakt den där gnistan i ögat som jag faller för. Tyvärr kom jag på försent att jag hade kameran med mig, men några bilder vart det på våra fina röda!

Sen fick dom röjja lite i slutet och vi konstatera det att dom blivit så mycket äldre, då det inte är röj intill döden utan det var kul ”ett tag” 🙂

Tjingeling /Sandra och Z (Agildes Quick As Lightning)

 

 

Kristin och Moira hittar bollen 😉

Moira rundar termosen

Finaste ligan; Z, (min daghund) Ernst aka Ärtan, Tilda och Moira

Och såklart finaste syskonabus M och Z

 

Annons

2 tankar på “Träning och Syskon bus ur Kull 2

  1. Vilka fina bilder du tog (märkte inte ens att du hade kameran uppe – ja förutom vid gruppfotona då 😉 ). Riktigt skoj att ses och som du säger syskonen bus är så lika – blir lika varm i hjärtat varje gång jag ser dem och de är verkligen 100% min typ av hund!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s